Tefal HT411138 Handmixer, Prepline 450 W

June 20, 2019 - Comment

De Tefal Prep’Line HT4111 Handmixer is jouw ideale bakpartner. Van het stijfkloppen van eiwitten en slagroom tot het kneden van deeg. De krachtige motor van 450 W en de 5 snelheden + turbofunctie maken deze mixer geschikt voor elke bereiding. De staafmixervoet is ideaal voor het bereiden van soepen, sauzen, smoothies en drankjes. Met de

Hier Bestellen €38.93Amazon.de Price
(as of 20. April 2020 2:23 GMT+0000 - Details)

De Tefal Prep’Line HT4111 Handmixer is jouw ideale bakpartner. Van het stijfkloppen van eiwitten en slagroom tot het kneden van deeg. De krachtige motor van 450 W en de 5 snelheden + turbofunctie maken deze mixer geschikt voor elke bereiding. De staafmixervoet is ideaal voor het bereiden van soepen, sauzen, smoothies en drankjes. Met de metalen gardes klop je gemakkelijk eiwitten en slagroom stijf en kun je cakebeslag mixen. De deeghaken kun je gebruiken om deeg voor brood of pizza te kneden. De uitwerpknop zorgt ervoor dat je de gardes en deeghaken gemakkelijk kunt verwijderen. Productvoordelen: Deze Tefal handmixer wordt geleverd met een set RVS kloppers voor cake mix, beslag, opgeklopte eiwitten en room. Deze Tefal handmixer wordt geleverd met een set RVS deeghaken voor het makkelijk kneden van pizza- of brooddeeg. De stabiele onderkant zorgt ervoor dat je de handmixer makkelijk wegzet zodat je niet knoeit op het aanrecht. Producteigenschappen van de Tefal Prep’Line HT4111 Handmixer: – Prep’Line handmixer voor al je bakwensen – 5 snelheden en turbostand voor perfecte afstemming op elk recept – Staafmixervoet en mengbeker voor het bereiden van o.a. soep, sauzen en babyvoeding – Krachtige 450W motor – Gemak: de stabiele onderkant zorgt ervoor dat je de handmixer makkelijk neer kunt zetten zodat je aanrechtblad schoon blijft

Product Features

  • hochwertig verarbeitetes Haushaltsgerät
  • gutes Preis/Leistungsverhältnis
  • langlebig und sehr funktionell

Comments

Write a comment

*